06709434372

Esküvői videó készítés Cinematográfia

[vc_row][vc_column][vc_column_text]A jó videó nem csupán szépen megkomponált képkockák sorozata, hanem olyan eszköz, mely élővé teszi az emlékeidet. A cinematográfia pedig még ennél is többet nyújt számodra, hiszen olyan kisfilmet kapsz a kezedbe, mely valódi esszenciája annak a csodálatos hangulatnak, ami az esküvőd minden pillanatát körbelengte.

Ha a családi fotóalbum mellé egy igazán egyedi, megható, olykor mosolycsalogató videóval is megörökíttetnéd életed nagy napját, akkor akár sok-sok évvel később is könnyű lesz visszaidézi a násznép, a rokonok és barátok meghitt pillanatait is, melyekről a ceremónia során lemaradtál, és persze újraélheted, milyen volt e kivételes nap főszereplőjének lenni.

 

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_video link=”https://www.youtube.com/embed/mOugdp630hM” src=”“https://www.youtube.com/embed/mOugdp630hM“” width=”“560“” height=”“315“” frameborder=”“0“” title=”Hagyományos esküvői videó”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_video link=”https://www.youtube.com/embed/V-B-TPa2k1A” title=”Highlight esküvői kisfilm”][/vc_column][/vc_row]