06709434372

 Esküvői videós Győr

 Esküvő, lakodalom, a Nagy Nap…. Mindegy, hogy hogyan nevezzük, ez a nap egy életre szóló élmény az ifjú pár számára, éppen ezért minden házasulandó pár próbálja megörökíteni a lehető legjobb minőségben fotók és videók segítségével. Ha a legjobb eredményt szeretnék elérni, akkor semmit nem szabad a véletlenre bízniuk. Mindíg alapos utánajárást igényel, hogy a számukra legjobb esküvői videóst találják meg, aki úgy fogja tudni az ő közüs filmjüket elkészíteni, ahogy elképzelték.

 A legtöbb esetben az esküvőkhöz a lakhelyükhöz közeli helyszínt választanak és az ehhez szügséges dolgokat, a legfontosabb részletektől egészen a legapróbbig, megpróbálják a közelből beszerezni. Nos, Győrben erre meglehetősen sok helyszín van, tehát mindenki az igényei szerint tud választani. Ugyan ez a helyzet az esküvői videóssal is. Győrben nagyon sok olyan vállalkozást, vagy magánszemélyt lehet találni, amelyekek közül ki lehet választani, hogy melyik örökítse meg a házasulandók Nagy napját. Ma már általában minden videósnak van weboldala, ahol bemutatkozik, hogy pontosan mit is kínál, találhatunk ízelítőt az előző munkáiról, vannak, ahol a véleményeket, tapasztalatokat is megosszák az eddigi megrendelők. Tehát az interneten keresgélve, biztosan találunk egy- két olyan videóst, akit alkalmasnak látunk arra, hogy az igényeinknek megfelelő szolgáltatást nyújtanak. Amikor kiválasztottuk, utána sort kell keríteni a személyes találkozóra, hogy pontosan meg tudják beszélni a részleteket. Az ifjú pár elmondja, hogy milyen esküvői videót szeretne. Milyen hoszú legyen, hagyományos videó legyen, vagy fel legyen dobva digitális trükkökkel, milyen zenei aláfestés legyen, stb. A videós a kérések alapján próbál a lehető legjobban azonosulni a pár elvárásaival és a legjobb minőségben megörökíteni életük egyik legfontosabb napját.

Esküvői videóst keresel Győr környékén?

Nézd meg az esküvői videós kínálatait

 A esküvői videkat ma már talán minden videós HD technikával készíti, hogy valóban egy nagyon jó minőséget tudjon átadni a megrendelőnek. Már a találkozó során megbeszélik, hogy pontosan milyen zenék szerepeljenek a videóban. Ez tulajdonképpen máris meghatározza a videó hangulatát és hohy milyen stílusú lesz. Általában az esküvői videók azzal kezdődnek, hogy fotómontázs látható az eddigi életük bizonyos szakaszairól és egy pár közös pillanatról. Ez persze ki is maradhat. Van, amikor rögtön esküvői készülődéssel, vagy már a kikéréssel kezdődik a film. Ahogy a pár szeretné. Nem mindenki szereti beleszőni a videóba a készülődés minden részét, de egy pár képkocka azért szerepel azokról a pillanatokról, amikor a menyasszony és a vőlegény ruháját a szülei még egyszer megigazítják és elköszönnek. Ezek a pillanatok talán egy esküvői videóról sem hiányoznak. Aztán jöhet a kikérés és búcsúztató. Ez többnyire kint történik a bejáratnál az udvaron. Ilyenkor fontos, hogy a beszéd tisztán hallatszon a videón. Ez után a videós az egész rokonságot, barátokat, ismerősöket „bemutat“. Miközben megismerjük a nap szereplőit, aláfestőzene szól.

 A szertartás alatt már nagyobb precizitás szügséges, ugyanisna templomban, vagy az eskető teremben már nem biztos, hogy jók a fényviszonyok, oda kell figyelni, hogy tökéletes hang jöjjön vissza és van, hogy több kameraállásból is felveszik az eseményt, hogy aztán a legjobb szögből kerüljön a videóra. Ehhez több kamerát használnak.

 A vacsorát és a bulit csak élőben, ott az esküvőn lehet élvezni teljes hosszában. Ha ezt a videón ugyan így kellene végignézni, az már eléggé unalmas lenne, ezért természetesen nem teljes egészében kerül a filmre az egész buli, hanem a főbb hangulatú pillanatokat vágja bele a videós. Ezeknél a pillanatoknál trükköket alkalmaz, változtatja a nézőpontot és változatos kompozíciókat készít a néző figyelmének a fenntartása érdekében. Ilyen a menyasszonyi torta felvágása is. Ami a valóságban 20- 25 percig tart, ezt a filmben 2- 3 perces zenés klippben láthatjuk viszont.

 A menyecsketánc a megfelelő lezárása a filmnek. Általában egy videós a menyecsketánc végéig szokott részt venni az esküvőn. Eddig örökíti meg a csodálatos pillanatokat és ezekből állít össze egy nagyon szép filmet. Az ifjú pár saját filmjét. Persze, ha van rá igény, akkor tovább marad a videós és a menyecsketánc utáni pillanatokból is örökít meg párat.

 Ma már eléggé elterjedt és a legtöbb videós készít összefoglaló klippet, amik kb. 10- 15 percesek. A mai rohanó világban az embereknek kevés idejük van az egész filmet megnézni, ezért ezek az összefoglaló klippek visszaadják a nap hangulatát és a fiatalok nagy örömére ezeket meg lehet osztania közösségi oldalakon, így minden ismerősüknek büszkélkedhetnek a Nagy napjuk legszebb pillanatairól.

Esküvői fotós, esküvői videós csapat.

 Nos, tehát Győrben akad jó pár olyan esküvői videós, akik közül választhat az ifjú pár, hogy elkészítse nekik a megfelelő stílusú esküvői filmjüket az szerint, hogy maradnak e hagyományos, egyszerű összeállítás mellett, vagy inkább modernebb hatást szeretnének. Egy a lényeg! Mégpedig az, hogy ha akár évekkel később is nézik meg a filmet, akkor is át tudják élni ugyan azt a hangulatot, ami az esküvőt végig kísérte.