Meglepetés fotózás a párodnak

-1 órás fotózás

– Fodrász és smink (A fotó időpontja előtt 1 órával kezdődik a smink és a haj elkészítése. Egy egyszerűbb frizurát és egy natúr sminket tartalmaz, ami a következőt jelenti: üdítő, frissítő smink az apróbb bőrhibák eltüntetésére, visszafogott szemsminkkel, bőrtípusnak megfelelő előkészítéssel, hidratálással)

– Több átöltözési lehetőség

– 20 db retusált képek átadása ( kb 50-80 db nyers képek átadása)

Web

 

Egyre szélesebb körökre terjed ki a profi fotók iránti kereslet. Már nem csak a kereskedelem és divat világ szerves részét képezi mindez, ahol bizony a jól felszerelt fotóstúdió elengedhetetlen egy minőségi fotósorozathoz. Hanem méltán formálta át a köztudat igényét is, és mára már igen is mindenki vágyik arra, hogy élete legkülönlegesebb pillanatait csodálatos képek formájában továbbmentse az utókor, illetve önmaga számára. Éppen ezért a megnőtt keresletre válaszul elárasztották az internetet és hirdető újságokat a különböző fotóstúdiók ajánlataikkal. Ezért nehezebb is talán a választás, de elsősorban a saját igényekhez kell h igazodjék.

Milyen témában és milyen minőségben szeretnétek fotókat készíttetni? Mennyire fontos számotokra az egyedi és különleges képélmény, vagy megelégszetek a „dokumentálással” is?

Mi nem csak fényképeket akarunk átadni nektek, hanem elképzeléseiteket, érzéseiteket szeretnénk emlékképekké alakítani, megőrizve bennük a törékeny pillanatok varázsát.

Esetleg Te magad is szakmabeli vagy, ám nincs saját stúdiód, ahol elkezdhetnéd? Vagy csak ritkábban vállalsz baba, gyermekfotózást, és ezért nem szándékozol minden ehhez szükséges felszerelést és kelléket megvásárolni?

Nálunk minden feltétel adott a minőségi munkához, stúdiónkat bérbe is adjuk.

_MG_2294 _MG_2295

_MG_2413

 

Szakterületünk és Fő profilunk: a CSALÁD. És minden ami ebbe belefér

Mi kifejezetten újszülött-, baba-, gyermek és családfotózásra szeretnénk fektetni a hangsúlyt, de természetesen ettől függetlenül más témájú megkeresésnek is szívesen teszünk eleget. Azért döntöttünk amellett, hogy stúdiónk hozzávetőlegesen 70 százalékban erre a témára fokuszál, szakosodik, mert az újszülött, baba és gyermekfotózás már eleve „kisajátítja” magának a legtöbb figyelmet, maximális türelmet és koncentrációt igényel. Mind ezen túl „belakja” a teret, megannyi kellékkel, különféle csecse-becsékkel terjeszkedik, és nem utolsó sorban olyan speciális technikai felszerelések beszerzésére kényszerít, amit azelőtt számításba sem mertél volna venni. Úgyhogy mikor belekezdtünk a babafotózásba, sorra bővítettük az új „poronty” szobácskáját, mire rájöttünk, nagyobb ház kell! És mivel már mindenünk megvan hozzá, miért is ne vigyük tökélyre?

E sorokat olvasva, Ti szülők is magatokra ismerhettek és most ép a nappalitokra gondoltatok, nem? Mi mindent alakítottatok át, szereztetek be miattuk. Az addig élére állított rendet hogyan is váltotta fel az egyre kevésbé átlátható káosz?  J Amint megérkeznek, valóban rohamos tempóban veszik át az uralmat; mindenek felett. De ez így van rendjén, hiszen körülöttük forog a világ. Észre sem vesszük, mert örömmel és önszántunkból, teljes alázattal tesszük mind azt, amit „követelnek”. Készakarva adjuk át nekik az életterünk és szinte minden cselekedetünk, figyelmünk rájuk összpontosul.

Nos, nagyjából pont így alakítja át egy fotó stúdió arculatát is, ha annak feltett szándéka hogy az aprónépet kívánja lencsevégre kapni. És ha már vállaljuk ezt a műfajt, a tökéletességre törekszünk!

Ennek jegyében igyekeztünk olyan légkört teremteni, ahol mindannyian jól érezhetitek magatokat. Rendelkezünk minden olyan szakmai, technikai és díszletként szolgáló kelléktárral, melyek elengedhetetlenek ehhez a témához.

 

Miért is nyújtunk többet egy átlagos fotó stúdiónál, ha újszülött, baba, gyermek vagy családfotózási lehetőséget kerestek?

Színes, kreatív, változatos kelléktár

– Folyamatosan bővülő kelléktárunk megannyi kreatív ötlet bölcsője. (apropó, bölcső. Az is van! Fonott, szőtt, stb.:) Rengeteg kézzel készített, minőségi baba holmi, kis sapka, rugdalózó, és megannyi édes kis ruhadarab közül válogathattok tetszés szerint a fotók elkészítéséhez. Nagyobbak számára is tartunk jelmezeket, plüssöket, gyermekfotózáshoz illő berendezési tárgyakat.

Szezonális témák

– Nálunk különböző szezonális témákból válogathattok, melyekhez jelmezeket és kellékeket biztosítunk, választható hátterek játékával pedig különleges képeket készíthetünk. Négy fő témánk mellett,- mely a Farsang, Húsvét, Mikulás, Karácsony, Halloween,- egyéb ötletekre is nyitottak vagyunk

Kisállatokkal való fotózás

– Mi szeretjük az állatokat! Igény szerint szívesen fotózzuk a gyerekeket kis kedvenceik társaságában. Illetve húsvéti fotózásokhoz leszerződünk Tapsi Hapsival, így stúdiónkban ez időre néhány kis szőrmókkal gazdagodik személyzetünk. Sajnos Télapóval még nem egyeztünk meg Rudolfot illetően.

Közös fotózás, akivel csak akarod

– Természetesen lehetőség van nálunk testvér, barát, papa, mama, anya, apafotózásra is, és még sorolhatnánk a teljesség igénye nélkül, hogy mennyi variációra kerülhet sor, amit szívesen megörökítünk. A lényeg, hogy minden ötletet meghallgatunk, és igyekszünk az elképzeléseknek maximálisan megfelelni.

Stúdióbérlési lehetőség

Kedvező feltételekkel bérbe is adjuk jól felszerelt, tágas térrel rendelkező stúdiónk. Remek lehetőség kezdő fotósok számára, illetve mindazoknak, akiknek nagyobb helyszín, vagy kifejezetten gyermekfotózásra alkalmas stúdióra van szükségük.

Kár volna tovább szaporítani a szót. Reméljük rövid kis bemutatkozásunk során felkeltettük érdeklődésetek és hamarosan, akár személyesen is ellátogattok hozzánk. Bármi kérdésetek lenne, megkeresésetek örömmel várjuk a megadott elérhetőségeken is.