Kismama, újszülött, gyerek, család fotózás

-1 órás fotózás

– Fodrász és smink (A fotó időpontja előtt 1 órával kezdődik a smink és a haj elkészítése. Egy egyszerűbb frizurát és egy natúr sminket tartalmaz, ami a következőt jelenti: üdítő, frissítő smink az apróbb bőrhibák eltüntetésére, visszafogott szemsminkkel, bőrtípusnak megfelelő előkészítéssel, hidratálással)

– Több átöltözési lehetőség

– 20 db kidolgozott képek átadása( kb 50-80 db nyers képek átadása)

Csaladi_ flyer baba_mama_flyer

 

 

Életünk törékenységét és mulandóságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy erősen él bennünk a vágy, hogy minden fontos mozzanatát megőrizzük.

A baba érkezése a családban olyan esemény, mely után szívesen lelassítanánk az időt, hiszen minden apró gesztust és mozdulatot élénk figyelemmel fürkészünk az első mosolytól kezdve a legutolsó kis hajszálig. Az idő pedig ezekben a boldog években repül csak igazán, de a számodra kivételes pillanatok a szívedben örökre megmaradnak, és a gyermekeidről készült fotók bármikor megelevenítik ezeket az emlékeket, amikor csak rájuk pillantasz, ezért ne bízd akárkire az elkészítésüket.

Kedves méltán büszke Szülők!

Szeretettel üdvözlünk Benneteket oldalunkon! Először is szívből gratulálunk a kis csodához, melyet Ti, együtt hoztatok létre. Élvezzétek ki minden percét ennek a varázslatos időszaknak, mert bizony nem tart örökké, és napról napra, hihetetlen gyorsasággal cseperednek. Mire feleszméltek, hogy mekkorát nőtt, már a neveteken szólít, és saját lábán szaladgál. Az újdonsült anyukák és apukák teljesen belefeledkeznek a napi teendőkbe, és csemetéjük bűvkörében élnek. így persze fel sem tűnik számukra a szempillantás törtrésze alatt is zajló folyamatos változás. Nyilván, ha nagyobbacska, vagy felnőtt lesz a most még karotokban elférő pöttöm kis manó, Ti, illetve biztosan Ő is szeretné majd visszanézni milyen is volt kisbaba korában.

Kismama fotózás

Ha pedig még csak szíved alatt hordva izgatottan várjátok érkezését, szintén érdemes pár jó minőségű, igényes kismama fotót készíttetni az utókor és persze magatok számára. Hiszen egy élet során csak párszor öltheted magadra ezt a ragyogást, ami csak úgy sugárzik belőled, mikor áldott állapotban vagy.

Kispapa és tesó fotózás

Akár a Kismama fotózással egy időben készíthetünk közös képeket a büszke kispapával, vagy ha már van, vannak nagytesók, akkor velük együtt is. Pár perces kis videót is szoktunk forgatni, melyen elmondhatjátok, mennyire várjátok már az új jövevény érkezését. Hihetetlen megható lesz vissza nézni majd néhány év elteltével, ahogy az akkor pár éves nagy tesó nyilatkozik a pocaklakó érkezéséről. Vagy éppen Ti magatok látni, miként éltétek meg ezt a varázslatos időszakot.

De legyen szó akár baba, vagy még csak kismama fotózásról, egy biztos: Különleges, megható, gyorsan múló állapot ez, melyet kár lenne megörökítetlenül hagyni.

Tudjuk, hogy egy szülő szívébe bevésődnek gyermekéről az első nagy találkozás képei, de sajnos nem minden részletet tudunk megőrizni és persze egyre homályosabban vagyunk képesek felidézni őket. No meg persze ne csak magunkra gondoljunk ilyenkor, hisz szeretteinknek, barátainknak nem biztos, hogy lesz alkalmuk átélni velünk minden egyes csodás percet.

Kár lenne megörökítetlenül hagyni ezeket a törékeny pillanatokat!

A csodálkozó, élénk tekintetét, édes kis lábacskáit, apró kis kezét, ahogy ujjadat szorítja. Most őszintén: száz emberből száz elolvad, ha egy baba tappancsot lát. Különleges és időtlen varázsa van az biztos. Hosszú évek alatt is ugyan olyan hatást vált ki az emberből.

Hány hetes vagy hónapos korában legyen a baba fotózás?

Minél hamarabb készíttetek fényképeket a kicsiről, annál jobb. Hiszen az első hónapokban még valóban olyan kis törékenyek és még kellően nyugodtak, sokat alszanak, és még nem forognak, rúgkapálnak. Baba fotózás szempontjából tehát az első hónap a legideálisabb, ilyenkor még a bőrük is teljesen más, és még nem jelennek meg rajtuk az esetleges tejpöttyök sem. ( Legtöbb babánál előfordul, hogy az anyatej fogyasztása során a szervezet még tanuló fázisában túlzott immunreakciót mutat. Apró, pattanás szerű kis pöttyök borítják mindenhol a baba érzékeny bőrét. Ez egy teljesen normális jelenség, de nyilván a fotókon annyira nem mutatna jól￿)

Ilyenkor még szinte bárhogyan rakosgatjuk, öltöztetjük Őket, legtöbbször édesdeden végig alusszák az egészet. Persze van, hogy éppen ellenkezőleg történik, leköti őket a nyüzsi. Az öltöztetés, a színes kellékek, az idegen hangok, és fura fények. Persze újra meg újra megkeresik a biztos pontot jelentő hangot, illatot és alakot, aztán megint az újdonságokra figyelnek.

Mikorra is érdemes a baba fotózást időzíteni

Megoszlanak a vélemények, hogy pici vagy újszülött babák fotózását, mely napszakra érdemes tenni. Nos, mi azt valljuk, hogy ez esetben is az egyéni szokások, a baba bioritmusa a döntő. Illetve az is, hogy a szülők több féle beállításban, különböző cuki ruhában és kellékkel kívánják fotóztatni babájuk, vagy inkább éber, de kevésbé változatos képeket szeretnének Róla. Persze nem kizárt, hogy mind kettőt sikerül egyszerre teljesíteni, de ha a baba egy ideje fenn van, előbb-utóbb éhes lesz és megunja a dolgot. Rögtön etetés után pedig nem annyira ajánlatos forgatni, öltöztetni a picurkákat.

Szerintünk egész pici babáknál a két etetés közti időszak a legjobb, kb. egy órával a pocaktöltés után. Addigra már megvolt a büfiztetés és már a pelus csere is lezajlott. A babóca komfortosan érzi magát és békés sziesztáját tölti, vagy érdeklődően fürkészi környezetét. Az, hogy délelőtt vagy délután aktívabb, és Ti mely fázisában szeretnétek inkább megörökíteni, abszolút rátok van bízva.

Aki valóban jártas baba fotózás területén, nem fog rátok erőltetni semmilyen időpontot. Hiszen tudja, hogy az igazán jó képekhez a kis modell jó kedve és komfort érzete legalább olyan fontos, mint az ő szakmai felkészültsége. Elvégre Ti vagytok a szülei, és Ti ismeritek a kicsi napirendjét és szokásait, így nagyjából meghatározni is csak Ti tudjátok majd, hogy mikor a legalkalmasabb.

Szeretnétek megörökíttetni, de gondot jelent az utazás vagy körülményesnek találjátok még?

Sokan azért mondanak le a baba fotózás lehetőségéről, mert egyszerűen nincs idejük vagy energiájuk a megsokasodott teendők és szigorú napirend betartása mellett egy ilyen programra. Teljesen érthető, hiszen, egy csöppséggel mind tudjuk, hogy nem könnyű útra kélni. Mire eljuttok a megadott időben a kijelölt stúdióba, addig a baba már nyűgös és sokszor vigasztalhatatlan, pláne ha vidékről kellett beutazni egy pesti helyszínre. De ez se tántorítson el Benneteket!

Van rá megoldás!

Nem kell lemondanotok a kiváló minőségű képekről, csak azért mert nem tudtok, vagy nem szeretnétek kimozdulni otthonról, míg a babátok ilyen pici. Erre is gondoltunk, hisz mi is szülők vagyunk. Tudjuk milyen az, mikor azt kívánod: „bárcsak minden házhoz jönne most!”

Mi bizony házhoz is megyünk, ha kell!

Ezért alaposan felszerelkeztünk, hogy mobil stúdiónk segítségével, akár otthonotokban készíthessük el a kívánt fotósorozatot kisbabátokról. Szívesen ellátogatunk hozzátok, és kényelmesen, megszokott helyen a nektek megfelelő időben váltjuk valóra ezt a kívánságot.

Öltözék

Egy alig pár hetes csecsemőt leginkább ruha nélkül érdemes fotózni, hiszen a ráncos, sokszor még pihés meztelen kis bőre elfedésével pont a lényeget takarnánk el. Viszont kisebb kiegészítőkkel fel lehet dobni, vagy éppen el lehet takarni olyan részeket, melyeket nem annyira szeretnénk láttatni, vagy nem előnyösek a baba számára. Ilyen például a sokszor még formálatlan buksi, melyet kis kötött sapikkal, fejpántokkal könnyedén palástolhatunk. Folyamatosan bővülő kellék- és ruci tárunk segítségével mókás és aranyos kis manókat varázsolhatunk a csöppségekből. Persze saját kedvenc darabokkal is pózolhatnak a kicsik. Egyedi ötleteitekre, kéréseitekre nyitottak vagyunk.

Nem csak az újszülötteké a porond!

Természetesen nagyobb babák, vagy tesófotózást is örömmel vállalunk. Továbbá gyermekfotózással is foglalkozunk. Akár legyen szó szülinapról, vagy különleges alkalomról gyermeketek életében, vagy közösségi fotózásról (óvoda, iskola, sportkör, stb.), mi ebben is profik vagyunk.

Válasszátok akár a stúdió, akár a házhoz megyünk szolgáltatásunk, mi mindig azon vagyunk, hogy igazán otthon érezhessétek magatokat!

Különböző alkalmakra vagy egyedi témában is

Az általános baba / gyermek fotózáson kívül, számtalan témából van lehetőségetek választani. Legnépszerűbb témák közt találhatók az évente ismétlődő főbb alkalmak, mint például Mikulás, Karácsony, Húsvét, illetve hazánkban is egyre jobban felkapott téma lett a Halloween is. A Farsangot és Anyák napját sem hagyhatjuk ki a felsorolásból. Mindezek mellett egyedi ötletek alapján, például falinaptár vagy valami különleges alkalomra készített fényképsorozathoz is partnerek vagyunk..

Bármilyen célra is készülnek majd a fotók, mi örömmel állunk rendelkezésetekre bármelyik témában.

Amivel mi szolgálhatunk:

  • jól felszerelt, műtermi fotózás, exkluzív fotó stúdióban
  • házhoz megyünk szolgáltatás: mobil stúdiónk segítségével otthonotokba is kitelepülhetünk a fotózás időtartamára.
  • egyedi, kézzel készített kiegészítők, kellékek, kis ruhák
  • mindig tartjuk magunk a megbeszéltekhez, nincsenek rejtett költségek
  • nyitottak vagyunk az egyedi ötletekre, azon dolgozunk, hogy mindenki elégedett legyen
  • kreatív, pontos, vidám csapattal dolgozunk
  • kiváló technikai felszereléseinkkel akár otthonotokban is műtermi minőségben fotózhatunk
  • felbecsülhetetlen értékű emlékképeid biztonságáról tartalék gépekkel és biztonsági mentésekkel gondoskodunk.

Keressetek minket a megadott elérhetőségeinken, és egyeztessünk időpontot! Ne feledd, hamar elmúlik ez a különleges és varázslatos időszak. Ne hagyd elveszni ezeket a pillanatokat! Szeretettel várjuk kérdéseid, ötleteid. Bátran oszd meg velünk elképzeléseid, hogy együtt képekbe zárhassuk a legszebb emlékeid!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet