06709434372

Jegyes fotók vetítése az esküvőn? Lepjétek meg vendégeiteket!

A fiatal pár nagy napján a ceremóniák lezajlásáig rendszerint minden percre pontosan be van osztva. A gratulációk fogadását, az ajándékok átadását és a vacsorát követően azonban sokak számára dilemma, hogy egy jó zenekaron vagy DJ-n kívül mivel lehet feldobni és még inkább emlékezetessé tenni az esküvőt követő lakodalmat. Ilyen program a jegyes fotók vetítése is.

Valójában szinte teljesen mindegy, hány fős eseményről beszélünk, érdemes előre készülni és figyelni arra, hogy folyamatosan történjen valami. A már elkészült jegyes fotók levetítése pont egy ilyen program. Ráadásul biztosan az ünneplő násznép is örülni fog a gesztusnak. Ha előre megbeszélitek a fotóssal, hogy mire készültök, biztosan szívesen segíteni fog nektek.

kismeret-orsi-david-2017-07-29-716Készüljetek elő a jegyes fotók vetítésére!

Válasszatok zenét a vetítéshez, amellyel tud dolgozni a fotós, így neki sem kell kapkodnia, bőven az esküvőtök előtt össze tudja rakni az anyagot. A háttér emberek közül még a ceremóniamestert vagy vőfélyt érdemes bevonni a történetbe, hiszen ő gondoskodik arról, hogy a vendégek a megfelelő időben legyenek jó helyen, valamint ő egyezteti a szünetet a zenekarral is. Emellett a helyszínen is jeleznetek kell az ötleteteket, hiszen a technikai hátteret nekik kell biztosítaniuk hozzá. Arra is figyeljetek, hogy azért ne legyen túl hosszú az anyag, mert könnyen beleunhatnak a vendégek. Ha gondoljátok, a vicc kedvéért az elejére néhány gyermekkori képet is beszerkeszthettek, így szüleitek, nagyszüleitek számára külön boldogságot okozhattok.

Mikor legyen a jegyes fotók vetítése?

Valójában akkor, amikor csak akarjátok, de egy dologra mégis érdemes odafigyelni. Ha már nagyban megy a tánc, nem érdemes a bulit megszakítani vele és leültetni ez embereket. Viszont a torta felvágását követően például jó kis meglepetés lehet, viszont láthatnak titeket egy montázsban, amíg esznek. Megoldás lehet még az is, ha nem állítja le a vőfély a táncot, hanem közben indul el a vetítés, garantáltan mindenki tekintete ott ragad majd, így nem kell leültetni az embereket.

Az élmény minden bizonnyal mindenki számára garantált lesz, hiszen a násznép azért lesz ott, hogy a ti boldogságotokat és szerelmeteket ünnepelje!