06709434372

 

Esküvői kreatív fotózás Máltán tenger közepén menyasszonyi ruhában? Csak rajtad múlik!

Az ember életében az egyik legemlékezetesebb és legkülönlegesebb pillanat, amikor az esküvőn igent mond szíve választottjának. Azt mondják, ez a nap az ifjú párról szól, ám ez egy vendégsereg mellett nem mindig feltétlenül igaz. Azt viszont, hogy miként örökítik meg ezt az időszakot, kizárólag a jegyespár döntése. Legyen egy igazán különleges pillanat, amikor először látja egymást az ifjú pár menyasszonyként és vőlegényként!

Évekkel ezelőtt még azt diktálta a szokás, hogy csak az oltár előtt láthatja meg először a jövendőbeli férj kedvesét menyasszonyi ruhában. Úgy tartották – és máig sokan így vélik, – hogy ha a vőlegény idő előtt meglátja jövendőbeli aráját menyasszonyi ruhában, az szerencsétlenséget hoz. Mára ez teljesen megváltozott, hála sok bátor ifjú párnak, akik rácáfoltak erre a babonára. Az esküvői fotósok is legtöbbször azt javasolják, hogy a kreatív fotózás szóljon kizárólag az ifjú párról. Az esküvő napján már sok a zavaró tényező, több az ok az idegeskedésre, így könnyen nyűggé válhat az egyébként igazán intim és csodálatos pillanat és a képek sem lesznek olyanok, amiket majd évtizedekkel később jó szívvel lapozgat a házaspár.

„Első pillantás”

Akkor sem kell lemondanunk az úgynevezett első pillantásról, ha nem az esküvő napján van a fotózás. Egy különleges helyszínen, egy megfelelő időpontban is tökéletes lehet a pillanat, amikor a vőlegény először látja meg jövendőbeli aráját menyasszonyi ruhában.

Vannak, akik mindennek ellenére ragaszkodnak a hagyományokhoz, ám számukra is kínálkozik számos alternatív megoldás. Ha a menyasszony nem szeretné, ha abban a ruhában látná kedvese, melyben majd kimondja az igent, érdemes erre a napra külön ruhát bérelni. Emellett a haj és a smink is lehet más, mint amit a nagy napra álmodtunk meg, így igazából a varázs megmarad, a babona azonban biztosan nem éri majd el a fiatal párt.

Időpontválasztás

Nagyon fontos, hogy olyan időpontra tegyük a fotózást, amikor abban a pár órában nem zökkenthet ki telefonhívás vagy egy e-mail érkezése a pillanatból. Összeköthetjük egy hosszú hétvégével vagy nyaralással is. Érdemes nem közvetlenül az esküvő előtti napokra vagy hetekre tervezni, így szervezési feladatokkal kapcsolatban sem kell idegeskedni.

Helyszínválasztás

A csavar a történetben az, hogy a helyszín bárhol lehet! Nem csak az esküvő helyszínén, nem csak az országban, hanem akár külföldön is. Egy kreatív fotózás idejére bevehetik bármelyik országot, hagy csodálják meg a meseszép menyasszonyt és a fess vőlegényt egy igazán különleges helyen.
A fotóst el lehet vinni az álomnyaralás helyszínére, de készülhetnek az örök emlékek azon a helyen is, ahol először találkozott a jövendőbeli férj és feleség vagy akár ahol az eljegyzés történt. Az egyik ilyen mesebeli helyszín lehet Málta. Az egyik legfőbb érv, amely a kis európai sziget mellett szól, hogy ilyen azúrkék tenger nem sok helyen van ilyen közelségben, így garantáltan csodálatos tengerparti képek készülnek majd ezen a helyen. Ráadásul számos strand van az országban, így választhatunk a homokos és a sziklásabb partok közül is. És akkor még nem is ejtettünk szót a naplementéről, ami mindig egy pálmafás tengerparton a legromantikusabb.
Ám nem csak vízparti fotókat érdemes itt készíttetni, hiszen Valletta szűk kis utcái, a különleges épületek teszik feledhetetlenné mind a fotózást, mind pedig az elkészült képeket. Mdina-ban, Málta régi fővárosában igazi időutazásban lehet részünk, a múzeumok, a templomok, a várfal mind csodás ékei lehetnek kreatív fotóinknak.
Nem utolsó sorban pedig ellátogathatunk Gozó Szigetére is. Mivel erre az apró szigetre csak komppal lehet átjutni, a tenger kellős közepén is készülhetnek képek. Lássuk be, nem sok menyasszonynak van fotója álmai ruhájában és élete szerelmével a Földközi – tengeren! Ráadásul mivel Málta minden évszakban különleges, akár hónapokkal az esküvő előtt is ellátogathatunk ebbe az ékszerdobozba.

Egy ilyen romantikus „elő nászút”, ahol profi fotóssal készülnek képek rólunk életünk egyik legszebb időszakában, minden bizonnyal üti a babona szerinti szerencsétlenséget.

Esküvői fotós, esküvői videós csapat.