06709434372

5 ok, amiért jó ötlet a jegyes fotózás!

Esküvői fotóst keresel, de újra és újra belebotlasz a jegyes fotózás kifejezésbe? A sok – sok esküvő előtti kiadás mellett úgy tűnhet, nem hiányzik ez a plusz költség és stressz senkinek, ám sokan nem is sejtik, milyen sok szempontból hasznos egy ilyen fotózás!

  1. Teszt! Méghozzá a legjobb.

Honnan tudod, hogy az általatok kiválasztott fotós biztosan olyan képeket csinál majd a nagy napon, amilyeneket ti szeretnétek? Attól, hogy a referencia anyagai tetszenek, még nem biztos, hogy a legjobb arcotokat kapja majd el a kreatív fotózáson. Egy ilyen alkalommal nyugodtan, még bőven az esküvői stressz előtt jobban megismerhetitek egymást a fotóssal, elmondhatjátok, pontosan mit szeretnétek. Hiszen lehet, hogy a portfolióban látható párnak nagyon jól állt az a póz, amit láttatok, de lehet, hogy számotokra nem lesz túl előnyös. Ráadásul mivel itt civil ruhában vagytok, nem zavar sem az abroncs, sem a nyakkendő, csak egymásra tudtok koncentrálni anélkül, hogy bármi feszélyezne.

  1. Gyakorlás az esküvői fotózásra

Ilyenkor van arra idő, hogy a menyasszony lássa, hogy köszön vissza a fotókról a feltett smink és az erre az alkalomra készült haj. Sokszor előfordul, hogy egy ilyen alkalomnál derül ki, hogy a kiválasztott frizura vagy a szemhéjpúder színe előnyös ugyan, viszont az esküvődre nem ezt képzelted el, így még mindig változtathatsz rajta. Itt azt is megbeszélhetitek a fotóssal, hogy a retusálás során vegyen le egy anyajegyet az orrodról, mert mégsem úgy mutat a képeken, ahogy azt elképzeltétek. Mindemellett a vőlegény is megtanulja, melyik póz áll neki a legjobban és mivel ez ilyen jókedvű délutánon a stressz is oldódik, a kreatív fotózás már nyugodtan és gördülékenyen fog menni.

  1. Emlékek

Tudjátok, mi a legjobb ezekben az alkalmakban? Hogy örök emlékké válnak. Hiszen mikor ölelted utoljára a kedvesedet úgy, hogy közben ezt folyamatosan meg is örökítette valaki egy olyan helyen, amire mindig is vágytatok? Persze, nagyon hasonló a kreatív fotózás is, viszont ott az esküvő közelsége nagyban befolyásolja a gondolataitokat. Éppen ezért ez egy egészen másféle emlék lesz majd.
Nem beszélve arról, hogy közeli családtagoknak is remek ajándék, ha nem csak az esküvői fotókat, de ezekből a képekből is előhívattok néhányat.

  1. Helyszínválasztás

Nem tudtok dönteni két helyszín közül a kreatív fotózásra? Itt a megoldás! A jegyes fotózás lehet az egyik helyen, így a probléma meg is oldódott.
Ha esetleg nincs ötletetek arra, hol legyen a fotózás, akkor csak csukjátok be a szemeteket és képzeljétek el az álomhelyszínt! Bizony, lehet külföldön is, egy tengerparton, hegyvidéken, egy kis faluban vagy akár egy kastélyban vagy várban. Az ötleteknek csak a képzelet szabhat határt. Ha nem külföldben gondolkoztok, kihasználhatjátok a lehetőséget arra, hogy jobban megismerhessétek Magyarországot is, hiszen számos olyan eldugott kis település létezik, ahol gyakorlatilag egy mesekönyv elevenedik meg előttünk. Ebben is kérhetitek a fotós segítségét, biztosan sok tapasztalata van már e téren.

  1. Egy kellemes délután

Mindemellett pedig a grátisz, hogy egy nagyon kellemes délutánt tölthettek el ott, ahol csak akartok! Az esküvő még messze, így összeköthetitek egy hosszú hétvégével, egy kis szabadsággal, némi pihenéssel. Utazás, kirándulás, profi smink és remek fotók… akárcsak a sztárok!

Esküvői fotós, esküvői videós csapat.